Ota yhteyttä

Keravan Armas ry
Palokuja 5 A 2, 04250 Kerava

Yhteistyökumppanit

Olemme kiinnostuneet erityisesti siitä, mitä mieltä Sinä olet Armas-festivaalista!

Meille voi esittää kritiikkiä tyyliin hyvät ja huonot puolet. Voit tehdä myös ehdotuksia ohjelmista, yhteistyöstä ja ideoista, sekä tarjota omaa työpanostasi.

Paikallinen Armas-festivaali jatkuu 2021 kehittämishankkeena

Keskeistä on yhteistyömallien parantaminen, osallisuuden, vuorovaikutuksen ja yhteisöllisyyden lisääminen. Myös taiteellisten esitysten yhteydessä. Sellaista toimintaa, joka aktivoi ja vahvistaa samalla paikallista kulttuuria.

Tavoitteena on tuottaa innovatiivinen konsepti jatkuvaan käyttöön. Sitä voisivat halutessaan soveltaa muutkin paikkakunnat Suomessa kulttuuriseen hyvinvointityöhön Armas -merkeissä.

Kehittäminen toteutetaan yhdessä paikallisten toimijoiden kesken. Keravalaisia taiteilijoita on vahvasti mukana. Teemme yhteistyötä useiden tahojen kanssa ja tähän mennessä tutuiksi tulleiden nimet löytyvät alapuolelta. Keravan Armas ry toimii tulevan kulttuurisen hyvinvointityön hankkeen koordinoijana.

Yhteistyökumppaneina ovat olleet mm:

Keravan kirjasto / KuumArt ry / Keravan Lausujat ry / Kansanlaulukuoro Hytkyt ry / Taidekeskus Sinkka / Keravan Opisto / Keravan kaupungin viestintäyksikkö / Hyvinvointityön keskus ja Talkoorengas / Kerava 60+ yhteisö / Keravan Martat ry / KEUDA eli Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän mediakoulutusyksikkö.

Lisää toiminnastamme voit lukea täältä