Armaksen paikallinen tapahtumapäivä lokakuussa (peruttu)

Kuten kaikki tiedämmekin niin korona – epidemian vuoksi tilanne tapahtumien osalta on ollut epävarmaa jo monta kuukautta. Useat yhdistykset ovat jo kevät-talvella siirtäneet päätettyjä tapahtumiaan, matkoja ym seuraavaan vuoteen.

Keravan Armaksen suunnitelmassa oli vielä toukokuussa suppean festivaalin järjestäminen. Aikomus hupeni kuitenkin nopeasti kesäkuun alussa ja supistui entisestään eli vain yhden päivän tapahtumaksi, jossa olisi muutama ohjelmanumero puheineen.

Nyt sekin on jouduttu perumaan ja siirtämään. Niinpä Armas-kuoron luonnonsuojeluaiheiset laulut, Koskelan ärhäkät ilmastoriimit, uutta runolaulua sekä esitelmä Kiehtovasta kolmannesta iästä ym saadaan nauttia ensi vuoden puolella!

Syynä peruuttamisiin oli hankaluudet osan ohjelmista valmistamisessa. Kaksi esiintyjää peruuntui koronan vaikutuksesta. Elokuussa selvisi muun muassa, että kunnon kuoroesityksen harjoituttaminen olisi liian hankalaa, koska iso joukko ei saanut opiston ohjeiden mukaan kokoontua yhtäaikaa.

Armas -festivaalin valtakunnallinen ajankohta on jälleen lokakuun kaksi ensimmäistä viikkoa, kuten edellisinä vuosinakin. Useilla paikkakunnilla festivaaleja kyllä valmistellaan.

Kerro myös kaverille

Jaa Facebookissa
WhatsApp
Email

Kaikki tapahtumat

Sinua Rakastan, Armas! 2020

ARMAS-kulttuurifestivaalin tukitapahtuman ”Sinua rakastan, Armas!” 15.02.2020 Sompion koulun juhlasalissa Keravalla. Juontajana Lahja Havansi, vapaaehtoistyön aktivisti ja yhteiskunnallinen vaikuttaja monien luottamustehtävien kautta. Esiintyjät: Anssi Kakko –

Katso lisää »
Arkisto