Kalevi Koskelalta korona-aiheisia runoja

Kalevi Koskela, 74v, innostui kalevalamittaan riimittämisestä 2008 kun oli jo siirtynyt eläkkeelle. Runoilu on jatkunut sieltä lähtien ja jatkuu edelleen. Lisää vauhtia sille antoivat voitto Kalevalaisen Runokielen Seuran kirjoituskilpailussa 2013 ja Runomestarin titteli.

Myös pääsy arvostetun Kalevala – Seuran jäseneksi. Elias Lönnrotin jalanjäljissä hän käveli vuonna 2016 Sammatista Uhtualle (Via Kalevala, 1001 km).

 

Myös Keravan Väinämöiseksi kutsuttu Koskela on työskennellyt tietotekniikan alalla ja toimittajan työssä. Nykyisin hän kirjoittaa joka päivä vähintään yhden runon.

Niissä on useimmiten aiheina ajankohtaiset, yhteiskunnalliset tapahtumat. Hänestä onkin tullut kalevalamitan (nelipolvinen trokee) maailmanennätyksen haltija sillä riimejä on kertynyt runsaat 6000 kappaletta.

Kerro myös kaverille

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lisää mediaa

Audiot & podcastit

Lasten musiikkitervehdys Armas-festivaalille!

Joukko keravalaisen ala-asteen oppilaita laulaa Vauhtimummi -nimisen tervehdyksen ikääntyneille. Heitä on harjoituttanut yhteisömuusikko Lotta Pettinen-Diaby, joka myös säestää pianolla laulun. Puolet laulusta on myös tervehdystä

KATSO LISÄÄ »
Arkisto