Korona-aiheiset riimitykset ja laulut verkkosivuilla

Miten se vanha sananlasku sanookaan? Ei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin mukana.  Tämän vuoden rankka korona-aika on avannut myös monen ihmisen luovuuden portit. Aika paljon taide-esityksiä syntynyt ja suuri osa niistä on esitetty sekä esitetään virtuaalisesti, sähköisen verkon kautta.

Näin löytyy Armas -sivuilta korona -aiheisia riimityksiä ja lauluja:

NÄITÄ SUOSITTELEMME! 

Galleria-valikon Tekstit ja käsikirjoitukset osio:

Kalevi Koskelan ”Kuule kelvoton Korona!” on upea riimitys, joka vetää kirkkaasti vertoja entisajan loitsuille ja manauksille. On kielenkäytössään jopa niitä monipuolisempi.

Kalevi Koskelan korona-aiheisia runoja lähes 20 kpl

Mukana useita aihepiirejä: ikääntyneen karanteenitunnelmia ahdistuksesta iloon, maakunnan rajojen sulkeminen, maatilojen työvoiman puute, rajoitusten vaikutuksista, hirtehishuumoria ja lopuksi ehdotus arkkipiispallekin.

Lisäksi myös Lilja Puron Pieni -niminen maaliskuulta ja Tellervo Sarajärven hauska ”Rakkaus ja korona” – riimittely kesältä.

Galleria-valikon Audiot & Podcastit osio:

Kolmen ikääntyneen keravalaisen runot, jotka muusikko Lotta Pettinen-Diaby on säveltänyt. Hän esittää ne myös itseään pianolla säestäen:

Raili Eronen harmittelee, kun korona on vienyt vuoden kallisarvoisista elinvuosistaan, joita olisi vielä jäljellä. Kerttu Kiuru kysyy onko vielä toivoa ja voimaa uskoa tulevaan maailmaan. Markku Niemistä ihmetyttää miten pienen pieni virus saattoi muuttaa lukuisien ihmiset kohtalon. Hän luottaa vessapaperiin ja kertoo mitä hyödyllistä tullut tehtyä poikkeusoloissa.

Klikkaa ja tutustu!

Kalevi Koskelan ”Kuule kelvoton Korona!”

Kalevi Koskelan korona-aiheisia runoja lähes 20 kpl

Koronariimejä: Lilja Puro – Pieni

Koronariimejä: Tellervo Sarajärvi – Rakkaus ja korona

Raili Eronen & Lotta Pettinen-Diaby – Voi Korona!

Kerttu Kiuru & Lotta Pettinen-Diaby – Tulevaan maailmaan

Markku Nieminen & Lotta Pettinen-Diaby – Covid 19

Kerro kaverille!

Facebook
WhatsApp
Email

Lisää mediaa

Arkisto