Keravan Armas toivottaa tunteiden liikutusta ja viihtyisää fiilistelyä Runon ja Suven päivään!

Keravan Armas toivottaa tunteiden liikutusta ja viihtyisää fiilistelyä Runon ja Suven päivään 6.7.2021 kaikille!

Päivä on myös runoilijamestarimme syntymäpäivä. Keskisuomalainen lehti julkaisi tänään kymmenen kohtaa faktoja Eino Leinon elämänkaaresta ja saavutuksista. Vinkkinä: suosittelemme tutustumaan niihin, vaikka vaan muistin virkistykseksi!

Suosittelemme myös:

Armaksen verkostossa toimii useita runojen tekijöitä, riimittäjiä sekä muiden lajien kirjoittajia. Kirjailija, kirjastonhoitaja Marja Leena Mäkelä (eläkk) on yksi heistä. ”Marleen” kesätarina ”Kesähellemenoa!” on julkaistu Ajankohtaista-valikossa 29.6.

Kannattaa käydä tutustumassa myös maaliskuussa 2021 verkkosivujemme suosittuun näyttelyyn: ”Virusvaarasta karanteeniin – koronaepidemian vaikutuksia kuvin ja kirjoituksin 2020 2021”. Ne löytyvät Galleria-valikon osastoista Taidegalleria, sekä Tekstit ja käsikirjoitukset. Mukana on myös Marlee Mäkelän runosarja ”Karanteenimummot” sekä tekijöiden esittelyt.

Armastoiminnan lomakausi on alkanut 30.6.2021 ja kestää elokuun alkupäiviin. Kiireelisissä asioissa tavoittaa tuona aikana parhaiten sähköpostilla: armas.kerava@gmail.com ja ms.vaananen@storyway.fi. Joskus puhelimitse: 044-5900179.

Kerro kaverille!

Facebook
WhatsApp
Email

Lisää mediaa

Arkisto