Tiedote 7.3.2021. Virusvaarasta karanteeniin – koronapandemian vaikutuksia kuvin ja kirjoituksin 2020 – 2021

Tiedote 7.3.2021

VIRUSVAARASTA KARANTEENIIN – Koronapandemian vaikutuksia kuvin ja kirjoituksin 2020 – 2021

Koronan uhka vaan jatkuu ja on näinä viikkoina ehkä pahempikin kuin vuosi sitten. Mutta kulttuurin kokeminen virtuaalisesti on ainakin terveysturvallista.

Verkkosivustomme Galleriassa julkaistaan 8.3.2021 kansainvälisenä Naistenpäivänä uusia, koronan innoittamia taidemaalausten kuvia sekä tekstejä.

Näyttely jakautuu Gallerian kahteen eri osastoon. Kuvat löytyvät Taidegalleria -osastosta ja kirjoitukset Tekstit ja käsikirjoitukset -osastosta.

Kuvat on maalannut tunnettu ja ansioitunut keravalainen kuvataiteilija Terhi Hulkko. Oheinen teos antaa jo niistä esimakua.

Kirjoittajat ovat Helena Hietaniemen ohjaamista Keravan ja Järvenpään Opistojen kirjallisuusterapiaryhmistä, Hyvinvointiakatemian kirjoittajaryhmästä Keravalta sekä muutama yksittäinen Keravalta.  Suuri osa heistä on ikääntyneitä kirjoittamisen harrastajia.

Kuvat ja kirjoitukset ovat oiva esimerkki siitä, miten koronan tuottamia ilmiöitä sekä ahdistusta voi käsitellä taiteen keinoin. Joko itse tekemällä tai katsomalla, lukemalla, kuuntelemalla toisten tekemiä taiteellisia tai muita luovia kannanottoja.

Katso kuvanäyttely tästä.

Lue kirjoituksia tästä.

Kannattaa tutustua myös näihin, jo viime vuoden puolella julkaisemiimme upeisiin korona-aiheisiin riimirunoihin ja lauluihin.

– Kalevin Manaus ja 20 riimiä

Tellun ja Liljan koronariimit

Lotan kolme musiikkiteosta

Lämpimästi tervetuloa Kulttuuriyhdistys Keravan Armas ry:n puolesta!

Marjasinikka Väänänen, yhdistyksen pj / puhelin: 044-5900179

Meilit: armas.kerava@gmail.com ja ms.vaananen@storyway.fi

Kuva: Terhi Hulkko

Kerro kaverille!

Facebook
WhatsApp
Email

Lisää mediaa

Arkisto