Valtakunnallisen Lukuviikon 2023 tapahtumia Keravan kirjastolla

Senioreilta luvassa yllätyksiä

Seniorien, ikääntyneiden kirjoittajaryhmä esiintyy Lukuviikolla Keravan kirjastossa kahtena päivänä: maanantaina 17.4. klo 14 -16 ja keskiviikkona 19.4. samaan kelloaikaan. 

”Kypsät Kirjoittajat” -ryhmä esittää pääosin omia tekstejään, joissa kertomuksia sekä runoja, soololaulujakin. Esitystapa jääkin sitten salaisuudeksi, koska tarkoitus on tarjota kirjaston kävijöille yllätyksiä.

Yli kymmenhenkinen ryhmä on syntynyt Vapaaehtoisen Hyvinvointityön keskuksen toiminnasta noin 2015 eli se on toiminut lähes kahdeksan vuotta. Tuona aikana on syntynyt valtava määrä kertomuksia, runoja, kolumneja, pakinoita, aforismeja ym. Kun keskuksen ja Talkoorenkaan toiminta syksyllä 2022 päättyi, ryhmä sai uuden, viikottaisen kokoontumispaikan kirjaston Parvelta. 

Kirjoittamisen ja keskustelujen ryhmän jäsenten kesken vaikutus on ollut varsin monitahoinen, kulttuurihyvinvointia sanan varsinaisessa merkityksessä. Luovan kirjoittamisen merkitystä ikäihmiselle tarkastellaan itse tapahtumasta kertovassa osassa tällä sivustolla.

Itse esiintymisistä Lukuviikon aikana kerrotaan siis täällä Armas-sivustolla myöhemmin. Sen ohessa esitellään myös hieman ryhmän jäseniä sekä heidän tuotantojaan. Olkaapa katselulla!

Tutustu lukuviikon ohjelmaan.

Kerro kaverille!

Facebook
WhatsApp
Email

Lisää mediaa

Arkisto