omenapuu

Puheenjohtajan tervehdys 9.9.2021

Tervehdys jälleen Armas -toiminnan ystävät!

Kesälaitumien jälkeen syksy saa. Kun sää ehti jo välillä olla kolean syksyistä, niin sitä kaiholla muisteli jopa niitä tappohelteitäkin.

Armaksen taholla on pidetty pitkä kesätauko ja nyt aloiteltu  hankevalmistelujen jatkamista ja mietitty loppuvuoden muuta ohjelmaa.

Minä itse keräsin voimia esim näin: välttelin useita viikkoja Armas-asioita, panostin perhesuhteisiin ja omaan terveyteeni kesästä nauttimisen osana sekä tein omia rästihommiani.

Virkistäviä kulttuurielämyksiä kesällä

Yksi kohokohta oli iso kesätapaaminen pitkästä aikaa suvun kesäpaikassa Ristiinassa, Etelä-Savossa sisarusteni ja perheidensä kesken. Toinen kohokohta esim. Ilja Repinin komea ja koskettava näyttely Ateneumissa.

Ruotsissa asuva sisar ei puolisoineen ei ollut kahteen vuoteen päässyt tänne. Samalla juhlistettiin sisaristani kahden 70-vuotis ja minun 75-vuotis-syntymäpäiviä. Noita menoja pidettiin kahtena päivänä, joista ensimmäinen oli yllätyskierros Mikkelissä lahjaksi meille juhlakaluille. Herkullinen pitkä lounas Mikkelin Teatterin Holvi-ravintolassa ja kesäteatteriesitys Naisvuorella: ”Sellaista elämä on” eli musikaali Junnu Vainion elämästä. Se oli upea elämys, todella hyvin tehty.

Hankeasia etenee

Tiedotteessa 1.7.2021 kerroimme Armaksen kehittämishankkeen suunnitelman ensimmäisen version valmistumisesta. Sitä täydennetään, korjataan sekä lisätään mukaan konkreettisia sisältöjä kehittämiskohteista. Samalla käydään lisää arvioivaa ja ideoivaa keskustelua ensimmäisen version pohjalta.

Tavoitteena on saada syksyn ja loppuvuoden aikana suunnitelman toinen versio budjetteineen tehtyä ja rahoitushakemukset vetämään. Etenemisestä tiedotetaan laajemmin syyskuun loppuviikolla.

Lokakuun  2021 Armas -festivaali

Lokakuun festivaaliin aiotut yleisöesitykset ovat vielä tänäkin vuonna peruttu, koska koronavaara sekä rajoitukset ovat jatkuneet näihin päiviin saakka. Keravan Armas aikoo juhlistaa festivaalia kyllä verkkosivujen kautta, kuten viime vuonnakin. Tarkempi esittely ja tiedotus tulossa syyskuun loppupuolella.

 

Antoisaa syksyä ja voimia teille Armas -ryhmän puolesta toivottaa,

Marjasinikka

Lisätietoja: Marjasinikka Väänänen, puh 044-5900179 tai sähköpostitse.

Meilit: armas.kerava@gmail.com ja ms.vaanananen@storyway.fi

Kerro kaverille!

Facebook
WhatsApp
Email

Lisää mediaa

Arkisto