Kulttuuriyhdistys etsii uusia tekijöitä, myös johtoryhmään

Keravalainen kulttuuriyhdistys Armas ry etsii ja tarvitsee lisää tekijöitä. 

Jos olet kiinnostunut kulttuurihyvinvoinnin edistämisestä ja inspiroivasta hanketyöstä, niin ota yhteyttä!

Yhdistyksessä on koronan katveessa ollut valmisteilla useampivuotinen kehittämishanke KOKEMUSTEN VIISAUS – TARINOIDEN TAIKA. Pääosin taidelähtöisen hankkeen painopiste on osallisuuden, vuorovaikutuksen, yhteisöllisyyden ja menettelytapojen kehittämisessä.

Kulttuurin hyvinvointia lisäävä merkitys on tunnustettu jo pitkään. Monessa kunnassa sosiaali- ja terveystoimiala toimii yhteistyössä kulttuuritoimen kanssa. Yhtenä esimerkkinä uusi sote- ja hyte-kumppanimme Vantaa.

Kehitämme hankesuunnitelmaa, jonka tarkoituksena on lisätä ikääntyneiden kulttuurihyvinvointia kaupungissamme. Tavoitteena on myös parantaa taide- ja kulttuurijärjestöjen toimintaympäristöä ja sitä kautta myös kulttuurin tekijöiden esiintymis- ja ansaintamahdollisuuksia.

Hanketta on työstänyt pieni työryhmä, jossa ensimmäisen version osalta ammatti-projektiosaaja sekä Armas -väkeä. Taustatukijoina on myös Keravan eri puolueista valtuutettujen ryhmä.

Hankkeen toteuttamista varten perustetaan erikseen ohjausryhmä, johon tulee edustus tietyistä yhdistyksistä. Keravan Armas on yksi niistä.

Toimimme yhteistyössä kaupungin vapaa-aika ja hyvinvointityön kanssa. Lähiajan tavoitteena on yhden hankkeen osioista eli kulttuuriluotsi-toiminnan käynnistäminen. 

Osallistumismahdollisuuksia on useita taustavaikuttajasta hankkeen kehittämistyön eri tehtäviin sekä yhdistyksen hallintoon. 

Tehtävistä on mahdollista saada palkkioita osana hankkeen budjetointia. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Marjasinikka Väänänen, puh: 044 5900179 email: ms.vaananen@storyway.fi

Keravalla 21.4.2022

Armas-ryhmän puolesta toiveikasta kevään jatkoa, terveyttä ja iloa!

Kerro kaverille!

Facebook
WhatsApp
Email

Lisää mediaa

Arkisto