Seniori nainen katsoo puhelinta toiveikkaana

Keravan Armas ry lakkautetaan – toiminnalle haetaan uutta paikkaa

Kulttuuriyhdistys Keravan Armas lakkautetaan lähiaikoina, koska sen hallitukseen ei ole löytynyt etsinnöistä huolimatta uusia tekijöitä.

Itse toiminta ja tarve kulttuurihyvinvoinnin edistämiseksi ikääntyneille ei luonnollisesti katoa mihinkään. Armas-toiminnassa on kehitetty runsaasti uusia ideoita ja työstetty suunnitelmia. Ne hakevatkin juuri nyt uusia vetäjiä ja toimipaikkoja.

Nykyisin vaikuttaa olevan yleistä, että vapaaehtoispohjalta toimivien järjestöjen hallinnon tehtäviin ei ole helppoa saada väkeä. Armaksen kohdalla osa yhdistyksen perustajista jäi jo aiemmin pois hallituksesta ikääntymisen vuoksi, eikä uusia heidän tilalleen ei ole löytynyt.

Festivaalitapahtumien toteutuksen osalta olemme jo aiemmin todenneet verkkosivustolla, että Keravalla ei ehkä ole riittävästi ns. ”kantokykyä”. Kiinnostuneita taidelähtöisten esitysten ym toteuttajia kyllä riittää, mutta ei tilaisuuksien järjestämiseen liittyvien tehtävien toteuttajia.

Seniorin Ääni – osallistava podcast-toiminta

Esimerkiksi Seniorin Ääni -hankesuunnitelma odottaa uutta tahoa, joka lähtisi sitä toteuttamaan. Olemme jättäneet 23. tammikuuta Keravan Vanhusneuvostolle ehdotuksen, josko neuvosto ryhtyisi edistämään asiaa ja veisi sitä eeenpäin myös kaupungin organisaatioon. Käsittely tapahtuu 27.2.

Laadukkaaseen verkkosivustoon kannattaa tutustua

Etsimme myös sopivaa ylläpitäjää ja paikkaa, jonne yhdistyksen laadukas verkkosivusto keravanarmas.fi siirrettäisiin, jotta siitä olisi iloa ja hyötyä vielä jatkossakin.

Sivusto sisältää runsaasti mielenkiintoista kulttuuriin liittyvää sisältöä, josta voi saada ideoita myös omaan toimintaan ikääntyneiden parissa. Siksi suositte- lemme, että käykää pian tutustumassa kunnolla niihin siltä varalta, jos sivusto joudutaan jopa sulkemaan.

HUOMIO! Tiedotamme tällä sivustolla ja Facebookissa viimeistään maaliskuun alussa, miten muutos etenee.

Jos teille syntyy ajatuksia, ideoita tahoista, jotka voisivat kiinnostua yhdistyksen hankeidoiden hyödyntämisestä, niin ottakaa yhteyttä: M.Väänänen, sähköposti: ms.vaananen@storyway.fi / puh: 044-5900179

Teksti  Ms Väänänen

Kerro kaverille!

Facebook
WhatsApp
Email

Lisää mediaa

Arkisto