vappu

Toivotamme kaikille iloista vappua! – osa verkkosivujemme aineistosta saa uuden kodin

Hyvät Armas -toiminnan ystävät ja kannattajat! Toivotamme ihan ensin kaikille iloista vappua – kevään tulon, ylioppilaiden ja työn sekä työväen juhlaa. 

Viittaamme edelliseen, 12.2.2024 julkaistuun tiedotteeseen, jossa kerrotaan Keravan Armas-yhdistyksen laukkauttamisesta ja toiminnan jatkosta uudessa paikassa.

Osa verkkosivujemme aineistosta saa uuden kodin VTKL:stä

Olemme siis olleet etsimässä sopivaa ylläpitäjää ja paikkaa, jonne yhdistyksen laadukkaan verkkosivuston sisältöä siirrettäisiin ennen sivujen sulkemista 20.5.2024. Tarkoituksena, että voisi toimia iloksi ja hyödyksi jatkossakin.

Nyt onkin löytynyt otollinen foorumi laadukkaalle sisällölle, kun Vanhustyön keskusliitto on ilmaissut kiinnostuksensa. Allekirjoittanut on käynyt 25.4.2024 Valkosen Leenan kanssa tapaamassa liiton viestintäjohtaja Merja Lankista aikomuksen tiimoilta. Sen tuloksena aineistoja valinta ja siirtäminen alkaa toukokuun puolella.

Liiton sivustolla on mm. Vahvike -osasto, josta voi etsiä ideoita ja menetelmiä sovellettaviksi omaan toimintaan ikääntyneiden parissa. Se on ollut varsin suosittu kanava, mm 800 000 latausta tehty saamamme tiedon mukaan viime vuonna. 

Lisäksi viestintäjohtajan mukaan kulttuuriaineistolle perustettaneen uusi, oma osionsa. Niin että vielä ehtii käydä tutustumassa sivustoon www.keravanarmas.fi ennenkuin se 20.5.2024 sulkeutuu.

Ehdotus Seniorin Ääni, osallistava podcast- suunnitelmasta etenee

Ehdotuksemme Keravan vanhusneuvostolle osallistavan Seniorin Ääni -hankesuunnitelman edistämisestä on herättänyt kiinnostusta.

Sieltä on mm. pyydetty kaupungin tahoja (kulttuuripalvelut, Keravan Opisto, kaupungin viestintä) tarkastelemaan toteuttamisen mahdollisuuksia.

Käsittely on vielä kesken, mutta tiedotamme heti, kun ratkaisu selviää.

HUOMIO - ehdotuksia ja vinkkejä otetaan edelleen vastaan!

Jos teille syntyy ajatuksia muistakin tahoista, jotka voisivat kiinnostua yhdistyksen jo toteutetuista toimintamalleista, hankeidoiden hyödyntämisestä, niin ottakaa yhteyttä: M.Väänänen, meili: ms.vaananen@storyway.fi / puh: 044-5900179

Teksti: Marjasinikka Väänänen

Kerro kaverille!

Facebook
WhatsApp
Email

Lisää mediaa

Arkisto